Om oss

Varför VisitThailand.se

Tanken med VisitThailand.se är att ge dig information om vardagen när du reser till Thailand eller om du ska bosätta dig där.

Staden Bangkok kan verkligen förändra vem du är, även om du inte bor här har Bangkok ett sätt att förändra människor. Vi ville ge dig den bästa starten på ditt nya liv i Bangkok!

Ämnen

VisitThailand.se kommer förmodligen inte att lista de 50 bästa hotellen i Bangkok eller ge dig en lista över de bästa restaurangerna i Bangkok.

Det du kan läsa på VisitThailand.se är ett exempel, hur man får ett BTS-kort, som låter dig veta att du inte betalar någon mäklaravgift och så vidare.

Det här är början på ditt nya liv i Thailand

VisitThailand.se kommer att bli en stor informationskälla för alla som vill flytta till Bangkok eller ska besöka Bangkok för första gången.

Vi kommer att lägga till inlägg om vad vi och våra läsare tycker är viktigt att veta innan vi slår oss ner i Bangkok. Vi hoppas att du kommer att trivas!

Annonsera hos oss

Har du ett företag i Thailand och letar efter mer exponering? Annonsera på VisitThailand.se med många olika alternativ och priser.