flyg till thailand

Det bästa flygbolaget att flyga med när du besöker Thailand

Flygbolag är alltid ett hett ämne. Vilket flygbolag är bäst när du reser till Thailand? Vi har listat 3 av våra favoritflygbolag när det kommer till service, komfort och underhållning.

Förstaplatsen går till Emirates

Det Dubaibaserade flygbolaget Emirates är en fröjd att flyga med! När du reser från Europa har du vanligtvis en uppehåll i Dubai i minst 1-2 timmar innan din resa fortsätter till Bangkok. De moderna flygplanen och den höga servicenivån är något som gör Emirates till en vinnare.

Andraplatsen går till Qatar Airways

Efter att ha flugit med Qatar Airways många gånger från Europa till Bangkok, har servicen och personalen alltid varit perfect. Tillsammans med en mellanlandning i Doha, där man fick tid att sträcka på benen, har stämningen och energin alltid varit en trevlig resa att vara med på.

Tredjeplatsen går till Thai Airways

Efter att ha varit en trogen supporter av Thai Airways och började flyga med dem för länge sedan. Men genom åren har de inte riktigt haft någon möjlighet att uppgradera sina flygplan och konkurrenter som Emirates och Qatar Airways, med sina nya och moderna flygplan, har fått mycket mer uppmärksamhet även när det kommer till prissättning. Direktflyget från Europa till Bangkok med det berömda Thai Smile går dock inte riktigt att slå så vi fortsätter att stödja Thai Airways och hoppas att de kan landa på förstaplatsen snart igen!

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *