Lär känna Bangkok & Thailand med podcasts

Podcasts blir verkligen mer och mer populära och är en stor del av många människors vardag.

Vi rekommenderar att du lär dig så mycket som möjligt om Bangkok innan ditt besök eller innan du flyttar till Bangkok.

Ett bra sätt att göra detta är genom Podcasts. Istället för att läsa en massa information (så här) kan du lyssna på en podcast om Bangkok när du känner för det.

Lyssna på The Bangkok Podcast

Credit: https://www.bangkokpodcast.com/

Den bästa podcast om expatlivet och livet i Bangkok är Bangkok Podcast med Greg Jorgensen och Ed Knuth. Bangkok Podcast berättar om expatlivet, livet i Bangkok och runt om i Thailand och de bjuder också in några riktigt coola och informativa gäster.

Denna podcast startade redan 2010 av Greg och hans kompis Tony Joh. De arbetade tillsammans på Bangkok Podcast fram till 2013 och gjorde 77 avsnitt.

Bangkok Podcast var tillbaka och lärde oss om livet i Bangkok 2016 och du kunde nu höra herr Jorgensen och hans nya medvärd Evo Terra (som också är känd som OG Podcaster…).

Vi föreslår att du lägger till Greg och Eds podcast The Bangkok Podcast på vår spellista och lär dig av många års erfarenhet om vad du ska göra och särskilt vad du inte ska göra.

En annan bra podcast är Talk Travel Asia

Credit: https://talktravelasia.com/

En annan bra podcast är Talk Travel Asia Podcast med Scott Coates och Trevor Ranges. De kom båda till Asien och Thailand i slutet av 1990-talet och fick några fantastiska avsnitt. Podcasten Talk Travel Asia fokuserar mer på olika länder i Asien men de har bra och informativa program som innehåller mycket prat om Bangkok och Asien i allmänhet.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *