En kort lista över YouTubers i Thailand att följa

Under 2020 och 2021 fick många nya Thailand-baserade YouTubers mer uppmärksamhet eftersom de flesta besökare inte kunde resa till Thailand på grund av pandemin så många stannade hemma och fick sin ”Thailand-Fix” via YouTube.

Det finns massor av kreatörer på YouTube som gör Thailand-vloggar, resetips och om thailändsk mat så vi har valt ut några som vi själva är fans av. Om du tycker att vi har missat några, låt oss veta nedan!

Mark Wiens på YouTube

Credit: https://www.youtube.com/

För alla som är intresserade av thaimat kommer namnet Mark Wiens säkert att ringa en klocka. Efter att ha kommit till Thailand 2009 startade Mark Wiens sin matblogg Migrationology.com och den nu aktiva EatingThaiFood.com

Mark Wiens är mest känd för sina YouTube-videor med hela 8,46 miljoner prenumeranter och 1207 videor, vid tidpunkten för detta inlägg. Han reser runt i världen, äter och utforskar men hans Thailand-videor har en speciell plats i våra hjärtan.

Retired Working For You på YouTube

Credit: https://www.youtube.com/

En annan YouTuber som verkligen fick vår uppmärksamhet är kanadensiskfödde Chris Parker. Chris lanserade sin YouTube-kanal Retired Working For You 2020 och fick snabbt 100 000 prenumeranter på under 10 månader. Chris flyttade till Thailand 2020 med sin fru Haley och dotter efter att ha kommit till Thailand för första gången för 25 år sedan. Retired Working For You har för närvarande 217 000 prenumeranter och 299 videor uppladdade till YouTube.

Retired Working For You gör en bra och informativ YouTube-video där du kan hämta mycket värdefull information. De gör också fantastiskt välgörenhetsarbete och hjälpte till att få ett leende på tusentals ansikten under pandemin.

Global Travel Mate på YouTube

Credit: https://www.youtube.com/

En YouTube-kanal som också fångade vår uppmärksamhet var Global Travel Mate på YouTube. Här kan du få en helt ny vy över Bangkok, från Jeroens cykel. Det är fantastiskt att kunna se så många vackra byggnader, den galna trafiken och man kan nästan känna energin i Bangkok. Dessutom äger Jeroen och hans fru Sukhumvit Homes som är en exklusiv fastighetsbyrå.

Lär känna Bangkoks galna bilscen med CB Media

Credit: https://www.youtube.com/

Lär dig mer och utforska Bangkoks galna bilscen om du älskar bilar och vackra kvinnor, då är CB Media något för dig. USA födda Chad Burdette fick en grym YouTube-kanal där han turnerar runt i butiker som skräddarsyr bilar, besöker bilmässor och såklart pratar med de vackra ”pretties” på bilmässorna. Han får också en del fantastiskt innehåll när han bara går runt i Bangkok och utforskar. CB Media är en lättsam och färgstark kanal att titta på!

Paddy Doyle på YouTube

Credit: https://www.youtube.com/

Paddy Doyle är en Thailandsbaserad YouTuber och hans YouTube-kanal lanserades den 10 januari 2021. I den första serien körde Paddy Honda ”Dreamy” Dream runt i alla 77 provinser i Thailand. Han fick en riktigt trevlig redigeringsstil och utsikten från motorcykeln är fantastisk och man får en riktig känsla för miljön.

Idea Studio Bangkok på YouTube

Credit: https://www.youtube.com/

Dana fick tillsammans med sin fru Jib YouTube-kanalen Idea Studio Bangkok. Du har en mängd olika ämnen men de är alla fokuserade på Bangkok. Du kan njuta av några roliga livestreams och fantastiska videor när de utforskar Bangkok. Få bra information innan du kommer till Bangkok och du kommer att gå igång.

Mickey Stotch på YouTube

Credit: https://www.youtube.com/

Mickey Stotch är en annan populär YouTuber som är baserad i Thailand. Hans YouTube-kanal som bär hans namn är en lättsam kanal med massor av värdefull information som du kan hämta. Rysk födda Mickey, turnerar runt i Thailand på sin motorcykel och har nyligen kommit in på många lägenheter i Bangkok, var man kan äta, vad man ska göra och så mycket mer information.

Lämna en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *